Miten Loistekeskus voi auttaa?

Loistekeskus tarjoaa työhyvinvointipalveluja oman uran ja koko organisaation elinkaarelle

Loistekeskus on työhyvinvoinnin asiantuntijakeskus ja auttaa yksilöitä, esimiehiä ja yhteisöjä löytämään omat vahvuutensa ja loistamaan läpi työelämän.

Työ stressaa?
Esimies ei kuuntele?
Alainen ei arvosta?
Tiimityö tökkii tai työskentely yksin takkuaa?
Ihmissuhteet solmussa?
Muutos pelottaa?
Työn ilo kateissa?
Kriisi yllätti ja pani elämän uusiksi?

Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainituista, et ole yksin. Ja mikä parasta: ratkaisuja on olemassa ja me autamme sinua löytämään ne!

Tarve muutoksiin ei välttämättä aina näyttäydy selkeinä ongelmina. Vaikka työpaikalla olisikin tyyntä ja arjessa kaikki hyvin, oman työn äärelle pysähtyminen kannattaa aina. Haastaviin tilanteisiin on hyvä varautua ennalta ja yhteisön työskentelytaitoja kehittää. Viimeistään työhyvinvoinnin ongelmien ilmetessä on havahduttava ja oltava valmis tekemään muutoksia, sillä maton alle lakaistuilla ongelmilla on tapana kasvaa tarpeettoman suuriksi.

Loistekeskus tarjoaa ratkaisuja työyhteisösi arkeen ja sen mahdollisiin ongelmiin. Meiltä saat tukea ja konkreettisia työkaluja henkilökohtaiseen ja koko organisaation työhyvinvointiin. Tarjoamme työnohjausta, työyhteisövalmennusta ja kriisityötä helpottamaan työarjen haasteita. Pidämme kädestä uran alkumetreillä, arjen haasteissa ja organisaation matkalla menetyksistä menestyksiin.

Loistekeskuksen ammattilaiset rakentavat hyvinvoivia, toimivia ja tuloksellisia työyhteisöjä. Me autamme sinua loistamaan läpi työelämän ja avaamme sen solmukohdat. Emme usko arjen harmauteen, vaan missiomme on palauttaa värit arkeen. Ota yhteyttä ja otetaan askel kohti parempaa työarkea!