Työyhteisövalmennus

Työyhteisövalmennus tukee työtä ja kehittää osaamista

Työyhteisövalmennus on oikea ratkaisu, kun halutaan kehittyä ja ottaa askel kohti toimivampaa ja hyvinvoivempaa työarkea. Työyhteisövalmennus pureutuu valittuun kehittämiskohteeseen aina kokonaisvaltaisesti.

Työyhteisövalmennus tarjoaa ratkaisuja moniin eri työelämän ulottuvuuksiin. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat monelle meistä ajan sanoja ja toisinaan tarvitsemme myös apua niiden saralla.

Loistekeskuksen työyhteisövalmennus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valmennuksen pääpainona on työntekijän oma kasvu sekä työntekijänä että osana työyhteisöä. Muita työyhteisövalmennuksen yleisiä tavoitteita ovat:

  • työhön liittyvien uusien näkökulmien avaaminen
  • omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien vahvistaminen ja esiintuominen
  • työn stressitekijöiden tunnistaminen ja niiden käsitteleminen
  • valmennettavan työssä jaksamisen ja työssä onnistumisen parantaminen

Jo pienillä muutoksilla on mahdollisuus parantaa työyhteisön tuottavuutta sekä palauttaa ilo ja motivaatio tekemiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan, miten valmennus voisi auttaa sinun työyhteisöäsi.

Loistekeskus tiimi

Mihin Loistekeskuksen työyhteisövalmennus perustuu ja millaista se on?

Työskentelymme valmentajina perustuu myönteiseen psykologiaan ja valmennukselliseen näkökulmaan. Valmennuksemme on hyvin ihmisläheistä ja kannustavaa. Työyhteisövalmennus alkaa aina pienimuotoisella sähköisellä kyselyllä. Sen avulla saamme osallistujat motivoitumaan tulevaan työskentelyyn ja pääsemme paremmin kiinni juuri kyseistä työyhteisöä askarruttaviin solmukohtiin.

Työyhteisövalmennuksen työkaluina käytetään vuorovaikutteisia harjoituksia ja erilaisia työtilanteita ja tunteita sanoittamaan ohjattavien omia vahvuuksia. Toiminnallisten harjoitusten tukena käytämme mm.

  • kirjallisia tehtäviä,
  • terapiakeskuksen kehittämiä harjoitteita,
  • NLP-harjoituksia sekä
  • enneagrammia.

Loistekeskuksen valmennukset ovat aina räätälöityjä ja toteutettavat harjoitteet valitaan osallistujien ja käsiteltävän asian mukaan. Tarjoamme työyhteisövalmennuksia Satakunnassa ja akselilla Turku–Tampere–Vaasa. Valmennus voidaan toteuttaa myös etänä.