Loistava tiimimme

Ihminen ihmiselle

Tässä olemme me, Loisteen joukkue, ystäväsi työssä jaksamisessa. Ilo tutustua!

Marika

Marika on Loistekeskuksen bosslady ja sydän. Hänen kohdallaan sanonta vierivästä kivestä herää henkiin – tätä naista emme näe paikoillaan sammaloitumassa. Marika on taitava työnohjaaja, kriisityöntekijä, valmentaja, enneagrammiohjaaja sekä NLP Practioner Master, joka saa ehtymättömän energiansa ihmisten auttamisesta.

marika@loistekeskus.fi

Outi

Outi on suurisydäminen ja energinen työnohjaaja, jolla on vankka kokemus terveydenhoitoalalta. Tämän rempseän ja käytännönläheisen ammattilaisen ohjauksessa ryhmä kuin ryhmä pääsee eteenpäin. Outi on kokenut kriisityöntekijä ja tukena niin surun kuin ilon hetkissä.

PETTERI

Petteri on avoin ja avarakatseinen työnohjaaja, joka katsoo aina eteenpäin. Tämä yksilö- ja pariterapeutti tuo vahvan ratkaisukeskeisyyden näkökulman myös työnohjaukseen. Petteri on joukkueemme luottopelaaja, joka näkee ongelmien sijaan vain mahdollisuuksia.

Sanna

Sanna on tuore mindfulness-osaaja ja työnohjauksen edelläkävijä, jonka supervoimiin kuuluu ihmisten huomioiminen. Sanna on pitkän akuuttihoitotyön työkokemuksensa ansiosta vankkumaton tuki ihmiselämän erilaisissa kriisitilanteissa.

Johanna

Johanna on uuden oppimisesta nauttiva työnohjaaja, sosionomi ja lähihoitaja – todellinen moniosaaja, jolla on pitkä kokemus ihmisten kohtaamisesta. Johanna on empaattinen ja ihmisläheinen kasvatustyön ammattilainen, jonka taitoihin kuuluu uskomaton organisointikyky.

Samuel

Samuel on ihmissuhdetaikuri, jolla on taito vaistota ihmisten yksilölliset tarpeet ja vastata niihin. Ohjaustilanteissa Samuel luo luottamuksellisen ja lämminhenkisen ympäristön, jossa vaikeidenkin asioiden käsittely tuntuu luontevalta. Loistekeskuksessa tämän moniosaajan ohjauksessa onnistuvat niin työnohjaukset, kriisityö kuin yksilö- ja pariterapiakin.

Jani

Jani on innostava työnohjaaja, joka hyödyntää omaa kilpaurheilutaustaansa taidokkaasti työhyvinvoinnin kentällä. Jani uskoo, että hahmottamalla omat vahvuutensa ihminen iästä riippumatta löytää sisäisen motivaationsa ja on tämän jälkeen pysäyttämätön. Jani on kokenut valmentaja, joka auttaa esimiehiä löytämään oman potentiaalinsa ja uusia näkökulmia työhönsä.

Loistekeskuksen ammattilaisilla on yhteensä vuosikymmenten kokemus erilaisista asiakkaista, heidän haasteistaan ja työelämän menestystarinoista.

Omat elämäntarinamme, koulutuksemme ja kokemuksemme ovat riemunkirjavat ja osaamisemme kattaakin koko työhyvinvoinnin kentän. Meitä kaikkia loistesydämiä yhdistää vahva ammattitaito ja palava halu auttaa ihmisiä voimaan entistä paremmin.

Valitsemme tiimistämme aina kullekin asiakkaalle sopivimman luottohenkilön valmentajiemme kokemuksen, persoonan ja vahvuuksien mukaan. Meiltä saat rinnallesi aidon ihmisen.

Lue lisää palveluistamme ja tutustu palautteisiin, joita olemme saaneet asiakkailtamme.